اخذ پاسپورت و اقامت ترکیه

اطلاعاتی که برای اخذ پاسپورت و اقامت ترکیه لازم است که بدانید.

ترکیه از جمله کشورهایی است که تابعیت دوگانه را به رسمیت می شناسد.

بنابراین می توانید تابع کشور خود (ایران) و همزمان ترکیه باشید. در این مقاله نگاه کوتاهی می اندازیم به

روش های اخذ اقامت ترکیه، مخصوصا مواردی که به هموطنان ایرانی مربوط می شود .

اصولا علاوه بر هر یک از روش های زیر، شرایط کلی ای وجود دارند که برای اخذ اقامت ترکیه تاثیر گذار است.

از قبیل شخصیت خوب، نداشتن سابقه کیفری، تسلط نسبی به زبان ترکی، اثبات این که شما برای امنیت و آسایش ترکیه خطری نخواهید بود و غیره.

 

اخذ اقامت ترکیه با روش سرمایه گذاری سریع (Fast Track):

طبق قانون مصوب جدیدی که اجرایی شد، دولت ترکیه سیستم سریعی را برای گرفتن حق شهروندی این کشور

از روش سرمایه گذاری معرفی کرد که از تمام روش های دیگر زودتر به اخذ تابعیت منجر می شود.

طبق این قانون، اشخاص زیر می توانند به صورت فوری برای اخذ تابعیت اقدام کنند.

توجه داشته باشید که هر یک از موارد زیر شامل شرایط خاص خود است.

افرادی که ملک یا خانه به ارزش حداقل ٢۵٠ هزار دلار در ترکیه خریداری نمایند (و سه سال حق فروش آن را ندارند).

افرادی که برای مدت مشخصی حداقل ۵٠٠ هزار دلار در یکی از بانک های ترکیه سپرده گذاری نمایند.

(و سه سال حق برداشت آن را نخواهند داشت).

افرادی که حداقل ۵٠٠ هزار دلار در یک کار در کشور ترکیه سرمایه گذاری کنند، با تشخیص مراجع مربوط در وزارت کار.

افرادی که با افتتاح شرکت در ترکیه، حداقل ۵٠ شهروند ترک را استخدام نمایند، با تایید وزارت کار.

در صورت دارا بودن شرایط فوق در طول ۴۵ روز پاسپورت ترکیه برای شما صادر خواد شد.

 

اخذ اقامت ترکیه از طریق تولد:

اصولا هر نوزادی که از پدر و مادر با تابعیت ترکیه به دنیا بیاید خود به خود حق دریافت شهروندی خواهد داشت.

حتی اگر پدر و مادر هم قبلا تابعیت دیگری داشته و در حال حاضر تابعیت ترکیه گرفته باشند.

علاوه بر این، اگر هر یک از والدین در خواست تابعیت ترکیه کند و درخواستش مورد قبول واقع شود، امکان درخواست تابعیت برای کودکان او نیز فراهم خواهد شد.

اگر اشخاص پناهجو و یا مقیم باشند فرزند متولد شده دارای همان اقامت والدین است و شهروند محسوب نمیشود.

 

اخذ اقامت ترکیه از طریق اجازه کار (چالیشما_ایزین):

در صورتی که با روش اجازه کار (کارت آبی) در ترکیه سکونت داشته باشید، چه در استخدام شرکت خاصی باشید

و چه از طریق شرکت خودتان اجازه کار گرفته باشید، می توانید بعد از پنج سال درخواست تابعیت نمایید.

به شرطی که شرایط زیر را داشته باشید:

حداقل پنج سال اقامت در ترکیه با اجازه کار به صورت مستمر(kesintisiz).

در تمامی این مدت بیمه و کسورات قانونی شما باید پرداخت شده باشد.

در طول پنج سال اقامت، بیش از 360 روز خارج از ترکیه نبوده باشید.

 

اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج:

در صورت ازدواج با یک شهروند ترکیه بعد از گذشت سه سال می توانید درخواست تابعیت بدهید.

شرایط کلی درخواست تابعیت از طریق ازدواج عبارتند از:

زندگی با همسر در تمام مدت سه سال گذشته.

پرهیز از رفتارهایی که کانون خانواده را به خطر بیندازند.

داشتن شخصیت خوب، به نحوی که درخواست کننده تهدیدی برای امنیت و جامعه ترکیه نباشد.

 

توجه داشته باشید که روشهای دیگری نیز برای اخذ اقامت ترکیه وجود دارد که در قالب مطالب جدا گانه

و بطور مفصل، در این وبسایت به آنها پرداخته شده است.

 

شما می توانید برای مشاهده برخی از این مطالب، روی هرکدام از لینکهای زیر کلیک کنید:

 

 

وبلاگ شرکت تایماز بطور مستمر در حال بازبینی و به روزرسانی می باشند.

برای مشاهده کل مطالب وبلاگ شرکت تایماز اینجا کلیک کنید

 

 

مقایسه

کلمه کلیدی خود را وارد کنید